Vind hier de complete collectie IndigoBlu stempels, lucious powder, mixed media paint en meer.

*** The basic you need for crafting INDIGOBLU ***
and a bit of befoamtastic

Uit voorliefde voor het Engels merk IndigoBlu Ltd Is deze webshop begonnen.
Al vele jaren werken wij met deze hoogwaardige producten van dit echte Engels familiebedrijf. Met onze jarenlange ervaring in de Nederlandse en Europese hobbybranche werd het tijd dat dit unieke merk zijn eigen plek verdient op het Europese vasteland.
De enige craftshop | hobbywinkel op het Europese vasteland met
de complete collectie IndigoBlu producten.

Doordat de range met producten zo is samengesteld dat er heel veel te combineren is qua, verf, flakes, embossingpoeder en pigmentpoeders mag het merk IndigoBlu niet ontbreken bij de echte Mixed Media artist, Crafter, kaartenmaker en zelfs Cosplayer.

Want de materialen hecht goed op een grote diversiteit aan materialen zoals, cardboard, hout, canvas, textiel, resin, keramiek en ook Eva Foam.

In ons team vind je ook crafters uit de verschillende "categoriëën, die de producten met veel plezier, liefde en passie voor jullie uittesten en voorzien van comments en tutorials.

Naast de IndigoBlu mixed media paint, Vivids inksprays, Mega Gilding flakes, Glorious Utee, Gilding wax, Luscious powders en natuurlijk die enige echte unieke rubber stempels van IndigoBluzul je in ze webshop ook een aantal producten uit de Foamtastic range vinden. De combinatie tussen de producten van IndigoBlu en Foamtastic werken perfect samen en zijn ruimschoots in onze craftprojecten vertegenwoordigd.
  • Complete collectie IndigoBlu
  • Behulpzame klantenservice
  • Boven € 40,-- gratis verzending in NL