IndigoBlu stempel Tasty Textures - 8 stempels

IndigoBlu Mounted A5 Rubber stempel

IndigoBlu stempel Tasty Textures - 8 stempels
IndigoBlu stempel Tasty Textures - 8 stempels
21.95 *Prijzen zijn inclusief btw
De stempels van IndigoBlu zijn allemaal gemaakt van rood rubber. De kwaliteit van deze IndigoBlu stamps is erg hoogwaardig.

Dat zie je vooral aan de gedetailleerdheid van de afdruk van je IndigoBlu stempel Tasty Textures - 8 stempels.
Op deze A5 formaat rubber stempel zitten meerdere afbeeldingen. De stempel is mounted en voor gesneden. Voor het mooiste resultaat van de IndigoBlu stempel Tasty Textures - 8 stempels adviseren wij je VersaFine Clair inkt te gebruiken. Maar ook met andere merken stempelinkt zoals StaZon, Archival of Memento krijg je prachtige resultaten. Na gebruik is het verstandig je IndigoBlu stempel Tasty Textures - 8 stempels schoon te maken met water en een beetje zeep, of een olievrij babydoekje.

Wil je de rubber stempels van IndigoBlu extra schoon krijgen, bijvoorbeeld na het gebruik van flitterglu maak dan gebruik van de stempelcleaner van IndigoBlu. Wij adviseren je wel na het reinigen met de stempelcleaner je IndigoBlu stempel Tasty Textures - 8 stempels nog even af te spoelen met water.

Deze rubber stempel is prachtig voor kaarten, scraplayouts of voor in je journal.
Rubber Mounted Stempel - Stamp IndigoBlu

De stempels van IndigoBlu zijn gemaakt van rubber en al voorzien van een klevende laag. Het is dus een mounted rubber stamp.
De rubber stempel is heel gedetailleerd en maakt prachtige afdrukken met alle soorten inkt, zoals Memento, Versamagic. Distress, Archival. Stazon etc.

Je kunt de stempls na gebruik eenvoudig schoonmaken met water en een heel klein beetje zeep, soms wordt ook gekozen voor een olie vrij babydoekje. Zijn je stempels heel vies gebruik dan een klein beetje cleaner van Stazon of de cleaner van Vaessen Creative.

Door de gedetailleerdheid van de stempel wordt jouw project uniek. Gebruik de rubber stamp in je Art Journal, op een scrap layout, op een kaart of in je bulletjournal. Een stempel van IndigoBlu is van topkwaliteit en behoort tot de favorieten van onze Foamtastic Ladies.

Geef je creativiteit een powerboost met de kwaliteit stamps van IndigoBlu

#befoamtastic #Indigoblu

Productkenmerken

Merken IndigoBlu