IndigoBlu Bubbles Background A6 Rubber Stamp

Bubbles Mounted A6 Rubber Stamp (BB I)

IndigoBlu Bubbles Background A6 Rubber Stamp
IndigoBlu Bubbles Background A6 Rubber Stamp
12.95 *Prijzen zijn inclusief btw

Achtergrondstempel Bubbles by Kay Halliwell-Sutton

A6 formaat rubber backgroundstamp. Absolute topfavoriet bij heel veel stempelaars. Deze bubblesbackground. Te gebruiken in combinatie met verschillende inkten, met flitterglu en mega flakes en bijvoorbeeld ook met gelatos.
Schitterend voor het maken van kaarten in steampunk look maar ook tof voor een scraplayout of in een mixed media project.

Rubber Mounted Achtergrondstempel - Stamp IndigoBlu

De stempels van IndigoBlu zijn gemaakt van rubber en al voorzien van een klevende laag. Het is dus een mounted rubber stamp.
De rubber stempel is heel gedetailleerd en maakt prachtige afdrukken met alle soorten inkt, zoals Versafine Clair, Memento, Versamagic. Distress, Archival. Stazon etc.

Je kunt de stempls na gebruik eenvoudig schoonmaken met water en een heel klein beetje zeep, soms wordt ook gekozen voor een olie vrij babydoekje. Zijn je stempels heel vies gebruik dan een klein beetje cleaner van IndigoBlu, Stazon of de cleaner van Vaessen Creative.

Door de gedetailleerdheid van de stempel wordt jouw project uniek. Gebruik de rubber stamp in je Art Journal, op een scrap layout, op een kaart of in je bulletjournal. Een stempel van IndigoBlu is van topkwaliteit en behoort tot de favorieten van onze Foamtastic Ladies.

Geef je creativiteit een powerboost met de kwaliteit stamps van IndigoBlu

#befoamtastic #Indigoblu

Productkenmerken

Merken IndigoBlu