ÍndigoBlu stempel Collector's Edition 4 Numbers

Collectors Edition stempel van rood rubber

ÍndigoBlu stempel Collector's Edition 4 Numbers
ÍndigoBlu stempel Collector's Edition 4 Numbers
5.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Handige kleine stempel de IndigoBlu Collector's Edition 4 Numbers. Deze leuke betaalbare rubberstamps van IndigoBlu van hoogwaardige rood rubber zijn echte verzamelstempels. De ontwerpen zijn allemaal uniek en maken jouw project helemaal af. De afmeting van deze stempels is circa 5x5cm

Rubber Mounted Stempel - Stamp IndigoBlu

De stempels van IndigoBlu zijn gemaakt van rubber en al voorzien van een klevende laag. Het is dus een mounted rubber stamp.
De rubber stempel is heel gedetailleerd en maakt prachtige afdrukken met alle soorten inkt, zoals Versafine Clair, Memento, Versamagic. Distress, Archival. Stazon etc.

Je kunt de stempls na gebruik eenvoudig schoonmaken met water en een heel klein beetje zeep, soms wordt ook gekozen voor een olie vrij babydoekje. Zijn je stempels heel vies gebruik dan een klein beetje cleaner van IndigoBlu, Stazon of de cleaner van Vaessen Creative.

Door de gedetailleerdheid van de stempel wordt jouw project uniek. Gebruik de rubber stamp in je Art Journal, op een scrap layout, op een kaart of in je bulletjournal. Een stempel van IndigoBlu is van topkwaliteit en behoort tot de favorieten van onze Foamtastic Ladies.

Geef je creativiteit een powerboost met de kwaliteit stamps van IndigoBlu

#befoamtastic #Indigoblu