Ons team helpt: Raamstiften

Vrolijke ontwerpen op je raam met behulp van een raamstift

Waarom zou jij je ramen niet gebruiken om je interieur op te vrolijken met een leuke tekening? Daarnaast is je woning of etalage met een mooi of strak ontwerp veel aantrekkelijker aan de buitenzijde. En nee, een raamtekening maken is helemaal niet moeilijk, helemaal niet als je hiervoor mooie sjablonen gebruikt. Je raamtekening kan dan niet meer mislukken. Waar je je misschien nog zorgen over maakt, is de vraag of je de tekening weer gemakkelijk kunt verwijderen? Ja dat is mogelijk als je gebruikmaakt van een raamstift. Met een vochtige doek is je tekening snel te verwijderen en kun je een nieuwe tekening maken.

Waar moet je op letten bij een raamstift kopen?

Een raamstift is voorzien van vloeibaar krijt. Hiermee kun je op een schoolbord tekenen, maar ook prima een raamtekening maken. Voor het ontwerp moet je de juiste raamstift kiezen. Daarom heb je bij een raamstift kopen de keuze uit verschillende soorten raamstiften. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van de punt. Een ronde vorm wordt vaak gebruikt en moet standaard tot je assortiment behoren. Maar wil je juist lijnen met effecten tekenen? Kies dan voor een raamstift met een beitelpunt. Voor het inkleuren van grote vlakken neem je een raamstift met een blokpunt. Let ook op de dikte van de punt. Een hele fijne punt zal meestal niet voor raamtekeningen gebuikt worden. Kies voor een medium punt vanaf 1,5 tot 2,5 millimeter. Daarnaast zijn er ook raamstiften met een grote punt te koop, vanaf 3 tot soms wel 30 millimeter.

Een raamstift online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Wordt het tijd om jouw ramen op te vrolijken met een zelf ontworpen tekening of tekst? Wanneer je in Goirle of omgeving woont, dan ben je altijd welkom bij De Foamtastische Huiskamer. Als grootste hobbywinkel in de omgeving, hebben wij alle soorten raamstiften in ons assortiment. Komt het even niet uit om naar onze winkel te komen of woon je uit de buurt? Geen probleem voor ons. Je kunt een raamstift online kopen in onze webshop. Je hoeft dan niet eens de deur uit, wij zorgen voor een snelle bezorging van je raamstift(en).