Schmink | Schminkcursus Regio Tilburg

Op ongeveer 5 kilometer van Tilburg vind je in Goirle Noord Brabant een prachtige hobbywinkel met ruim 15.000 artikelen actueel op voorraad.

Een ruim assortiment met schitterende schmink, glitters etc van Superstar

Onder andere vind je bij ons een uitgebreid assortiment Schmink van Superstar. Een prachtige watersschmink van nederlandse makerlij die voldoet aan de strenge Europese eisen. Het bevat geen parabenen, geen parfum en is niet getest op dieren.
Superstar Aqua Face- and Bodypaint is een zeer gebruiksvriendelijke en kindvriendelijke waterschmink. De levendige heldere kleuren zijn niet alleen uitermate geschikt voor het facepainten alswel voor het bodypainten.
Tevens vind je in onze winkel prachtige schminkpenselen, glitters en andere toebehoren om je feest, carnaval of festival nog sprankelender te maken.

Schminkcursus en schminkworkshop in de regio Tilburg

Wil je graag leren schminken en woon je in Tilburg of omgeving dan is onze winkel ook jouw adres. Hilvarenbeek, Riel, Alphen, Chaam en Poppel liggen allemaal binnen 15 minuten met de auto. Breda, Rijen, Gilze en Molenschot zijn binnen 20 minuten bereikbaar. Dus voor je schminkworkshop of schminkcursus hoef je niet ver weg... die zijn hier in Midden Brabant goed te vinden in onze gezellige hobbywinkel.

Cursus en workshop Schminken

Denk aan:
  • Basiscursus Schminken in 6 delen
  • Kindergrime deel 2
  • Sugar Skulls
  • Vlinders schminken
  • Prinsessenschminken
  • Dagworkshop Starten met schminken

In de workshops leer je verschillende technieken, zoals penseeltechnieken, blenden, opbouw, etc. Deze workshops en cursussen doen wij in samenwerking met SyllieFaces.

Schmink workshops in Goirle, regio Tilburg

Lees schminken in de Foamtastische Huiskamer bij onze schmincursus, regio Brabant

Prinsessen schminken, vlinders en tattoos je leert het bij de cursus Schminken in De Foamtastische Huiskamer in Goirle

Ook de cursus Kindergrime 2 volg je bij de Foamtastische Huiskamer met natuurlijk onze favoriete Superstar schmink