Knutselwinkel

Als je zoekt naar een online knutselwinkel, dan ben je bij Foamtastic Crafts aan het goede adres.

Voor al je hobbyspullen naar online knutselwinkel.

Wij hebben een heel breed gezelschap als het gaat om onze klanten. Knutselen is totaal niet afhankelijk van een leeftijd. Kleuters houden vaak al ontzettend veel van knutselen. Wij hebben veel leuke knutselspullen voor jonge kinderen. Zelfs pubers genieten nog regelmatig van bijvoorbeeld tekenen, boetseren of diamont painting. Heb jij een drukke baan en kom je ’s avonds helemaal tot rust door lekker te knutselen? En dan hebben we tenslotte ook nog onze oudere klanten die graag creatief bezig zijn. Voor al je knutselspullen zijn wij de ideale partner.

Knutselwinkel online

Onze knutselwinkel is een heel creatief en gezellig team rijk. Met elkaar zijn wij er voor de winkel. Dit geldt zowel onze fysieke als onze online shop. We verzamelen de webshop bestellingen, pakken ze in en uiteraard zijn we er voor de klantenservice. Heb je dus een vraag, schroom zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag. We kunnen je zeker ook advies geven over onze verschillende knutselspullen. Wist je dat we ook leuke workshops geven? Je bent daar van harte welkom. Wij hebben allemaal een enorme passie voor onze hobby’s.

Inspiratie bij online knutselwinkel

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor inspiratie. Datzelfde geldt echter ook voor onze knutselwinkel online. Dit doen we door handig gebruik te maken van de social media. Een aantal van onze mensen hebben ook zelf een site of blog. Het is superleuk om daar eens een kijkje te nemen. Ben je benieuwd hoe je hen kunt vinden? Zoek dan op onze website naar hun foto. Als je daarop klikt, dan kom je meteen op de betreffende pagina met leuke voorbeelden en ideetjes om inspiratie op te doen. Nu weten we dat niet iedereen fan is van Pinterest, Instagram en Facebook. Daarom hebben we ook een speciale Social Wall. Ook als je geen account hebt, kun je dus met ons meelezen. Verder plaatsen we regelmatig filmpjes op YouTube. Dan kun je helemaal precies volgen hoe we het een en ander doen. Doe je voordeel met onze tips en maak er iets moois van. Bij ons vind je alleen producten van een hoogstaande kwaliteit.